Isolatie

Dakisolatie is een snelle en eenvoudige manier om uw wooncomfort te verbeteren en uw energierekening te verlagen. Alleen al met het isoleren van uw dak kunt u gemiddeld per jaar 700m3 aan aardgas besparen.
Dat scheelt u bijna 30% aan energiekosten, wat in de praktijk vaak neerkomt op ongeveer €230,-*.


Zo heeft u uw investering in dakisolatie al snel terugverdiend!
 
CONSTRUCTIE
Bij een dakconstructie wordt onderscheid gemaakt tussen een plat dak en een hellend dak en tussen een isolatie op, tussen of onder de dakbedekking. Platte daken moeten een optimale bescherming bieden zowel tegen indringend vocht van neerslag, als van stilstaand water. Daarvoor moet het dak volledig afgedicht worden.
Hiervoor zijn talrijke speciale isolatiematerialen in de handel, die effectief warmte-isolerend en waterdicht zijn, mits op vakkundige wijze aangebracht. Omdat de kleinste scheurtjes al tot ernstige vochtschade aan een bouwwerk kunnen leiden, moet u de isolatie van een plat dak in ieder geval door een gespecialiseerd bedrijf laten uitvoeren.
 
Door uw woning te isoleren bespaart u niet alleen op uw energiekosten. Uw woning krijgt ook een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen!
 
 
*De besparingen zijn indicaties en gebaseerd op een gemiddeld gasverbruik. Besparingen zijn berekend op een gasprijs van € 0,71 inclusief btw, levering en toeslagen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.